Myymässä

Oman kodin myyminen on aina jännittävää, onhan kyse rakkaasta paikasta ja usein merkittävistä kauppasummista.  Kiinteistönvälittäjän valinnassa ovat puntarissa muun muassa ammattitaito, aktiivisuus ja henkilökemia. On tärkeää, että asunto on myynnissä kiinteistönvälittäjällä, joka edustaa asuntoasi tyylikkäästi ja johon voit myyjänä luottaa täysin.  Roomassa kaikki ovat asuntosi asialla – joten valitset kenet tahansa välittäjäksesi, saat kaikkien osaamisen käyttöösi.  Tutustu meihin ja tilaa ilmainen arvio.

PALVELUMME

MAKSUTON ARVIO

         Sovimme kohteen arviointikäynnin heti seuraavana päivänä arviopyynnöstä. Perehdymme alueeseen, markkinaan, keskimääräisiin myyntihintoihin, kiinteistöön sekä itse kohteen myyntivaltteihin ja potentiaaliin. 

EI KULUJA ILMAN KAUPPAA

       Uskomme tekemiseemme ja niin uskovat asiakkaammekin.  Jos kohdetta ei saada myytyä toimeksiannon aikana, emme veloita mitään. Kauppaa teemme hyvän välitystavan mukaan sekä myyjän että ostajan etua ajatellen.     

MARKKINOINTI

         Käytämme kohdemarkkinoinnissa monipuolisesti ja aktiivisesti niin digitaalista kuin printtimainontaa sekä sosiaalista mediaa. Kuvat ovat kohteen käyntikortti ja siksi palveluihimme sisältyy asunnon myyntistailaus  sekä ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat.

VÄLITYSPALKKIO

 Välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio 3.000 €. Keskustele aiheesta lisää välittäjäsi kanssa kohteesi mahdolliset erityispiirteet huomioiden. 

 

KOHDE-ESITTELY

Järjestämme asuntonäyttöjä sekä yleisnäyttöinä että yksityisesittelyinä aina, kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tutustumaan kohteeseen. Markkinat ovat nopeat, ja niin olemme mekin.  

JURIDINEN NEUVONTA

         Erotumme kiinteistönvälityksen toimialassa vahvan juridisen osaamisen ja lakikokemuksen ansiosta. Siten myös vaikeammissa tapauksissa, kuten kuolinpesien ja edunvalvonnan alaisten asuntojen myynnissä, voit tukeutua ammattitaitoomme.

KUTSU MEIDÄT ARVIOKÄYNNILLE

Kun pyydät arviokäynnin asuntoosi tai kiinteistöösi, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä ja sovimme sinulle sopivan arvioajankohdan.
Markkinat ovat nopeat ja niin olemme mekin.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MEISTÄ SANOTTUA

KOTEJA MYYNNISSÄ

Rooma LKV:lle tulee kuukausittain myyntiin noin 40 uutta asuntoa ja kiinteistöä. Onko sinun uusi kotisi näiden joukossa? Tutustu kohteisiin ja tilaa henkilökohtainen esittely.