ME ROOMALAISET

Meitä roomalaisia yhdistää muutama tärkeä asia. Keskeisin niistä on ammattifilosofia – se miten suhtaudumme kiinteistönvälitykseen ja asuntokauppaan. Uskomme asunnon myynnissä rehellisyyteen, realismiin ja asioiden tekemiseen ahkerasti jalat maassa. Kiinteistönvälitystyö on myynnin ohella myös asiantuntijatyötä; ja tässä erotetaan jyvät akanoista. Puhumme asiaa, suoraan, rehellisesti ja otamme asioista selvää asiakkaamme puolesta. Olemme kouluttautuneita ja intohimoisia itsemme kehittäjiä. Ja mikä tärkeintä: jaamme osaamista keskenämme. 

0
VÄLITTÄJÄÄ
0
MYYTYÄ KOHDETTA VUODESSA
0
UUTTA KOHDETTA KUUKAUDESSA

KOKO ROOMA TAKANASI

Tapamme toimia on poikkeuksellisen tehokas. Käymme päivittäin läpi myynnissä olevat ja myyntiin tulevat kohteet ja kartoitamme, onko asunnoille ja kiinteistöille potentiaalisia ostajia valmiiksi verkostoissamme. Siksi myyntiprosessimme ovat poikkeuksellisen nopeat.  Lisäksi meidät erottaa muista juridinen osaamisemme, joka on alan huippua. Siksi olemme yksi alueemme parhaita kumppaneita muun muassa kuolinpesille, joiden asioiden hoitaminen vaatii erityistä lainopillista tietoutta.

KIINTEISTÖNVÄLITYKSEN PALVELUMME

Asuntokauppa ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua! Välittäjän ja digitaalisen kaupankäynnin avulla kaupat hoituvat joustavasti, turvallisesti ja nopeasti. Koko kauppa myyntitoimeksiannosta kauppakirjan kirjoittamiseen sujuu vaivattomasti myös verkossa.

Virtuaalisen 360° kohde-esittelyn sekä videokuvauksen avulla kotia etsivät pääsevät piipahtamaan asunnossa digitaalisesti kaikessa rauhassa ja tutustumaan paikkoihin uudesta perspektiivistä. Digitaaliset kohde-esittelyt saavat asunnon heräämään eloon.

Sovimme myytävän asunnon arviointikäynnin heti seuraavana päivänä arviopyynnöstä. Perehdymme alueeseen, markkinaan, keskimääräisiin myyntihintoihin, kiinteistöön sekä itse kohteen myyntivaltteihin ja potentiaaliin.
Uskomme tekemiseemme ja niin uskovat asiakkaammekin.  Jos kohdetta ei saada myytyä toimeksiannon aikana, emme veloita mitään. Kauppaa teemme hyvän välitystavan mukaan sekä myyjän että ostajan etua ajatellen.
Käytämme kohdemarkkinoinnissa monipuolisesti ja aktiivisesti niin digitaalista kuin printtimainontaa sekä sosiaalista mediaa. Kuvat ovat kohteen käyntikortti ja siksi palveluihimme sisältyy asunnon myyntistailaus  sekä ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat.

Välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio 3.400 €. Keskustele aiheesta lisää välittäjäsi kanssa kohteesi mahdolliset erityispiirteet huomioiden.

Järjestämme asuntonäyttöjä sekä yleisnäyttöinä että yksityisesittelyinä aina, kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tutustumaan myytävään asuntoon. Markkinat ovat nopeat, ja niin olemme mekin.

Erotumme kiinteistönvälityksen toimialassa vahvan juridisen osaamisen ja lakikokemuksen ansiosta. Voit tukeutua ammattitaitoomme myös vaikeammissa tapauksissa, kuten kuolinpesien, perikunnan tai edunvalvonnan alaisten asuntojen myynnissä.

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi