Rooma_digitaalista_asuntokauppaa_pirkanmaalla

DIGITAALINEN ASUNTOKAUPPA (DIAS)

VAIVATONTA ASUNTOKAUPPAA VERKOSSA

Ammattitaitoisen välittäjän avulla asuntokauppa hoituu vaivattomasti – vaikka suoraan verkossa digitaalisen asuntokaupan (DIAS) ansiosta! 

Ostajat tavoitetaan digitaalisten palveluiden, kuten virtuaaliesittelyiden, asuntojen videokuvauksen ja sähköisen asuntokaupan avulla. Yksityisnäytöissä kiinnostuneet pääsevät tutustumaan kohteeseen rauhassa välittäjämme opastuksella.

 

Miten digitaalinen asuntokauppa toimii?

Digitaalisen asuntokaupan avulla asunnon voi myydä poistumatta omalta kotisohvalta, myyntitoimeksiannosta maksujen ja omistuksen siirtämiseen – täysin turvallisesti. Välittäjä huolehtii kaupankäynnin vaiheista tarjouksesta kauppakirjan laadintaan asti.

Kaupat syntyvät verkossa entistä nopeammin: kun kaupantekoon ryhdytään, asunto voi siirtyä uudelle omistajalle jo muutamassa päivässä. Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa asuntokauppojen ja eri velvoitteiden hoitamisen digitaalisesti, eikä tarvetta vierailla paikan päällä pankissa enää ole. Lisää digitaalisesta asuntokaupasta (DIAS) voit lukea täältä.

 

Myy kotisi digikaupoilla:

1. Jätä myyntitoimeksianto välittäjillemme lomakkeen kautta.

  • Välittäjä käy arvioimassa kohteen sovittuna ajankohtana ja tekee asunnostasi ilmaisen hinta-arvion.
  • Sovimme myyntitoimeksiannosta. Kaikki toimeksiantoon liittyvät sopimusasiat saat hoidettua kanssamme sähköisesti.

2. Asuntosi laitetaan myyntiin hyvää välitystapaa kunnioittaen. Kiinnostuneet pääsevät tutustumaan asuntoosi.

  • Ostajat tutustuvat asuntoon esimerkiksi virtuaalisen kohde-esittelyn tai asunnosta tehdyn videon avulla.
  • Järjestämme kiinnostuneille yksityisnäyttöjä.

3. Sopiva ostaja jättää ostotarjouksen. Kun tarjous on lyöty lukkoon, hoidetaan asuntokaupat muutamassa päivässä.

  • Tarjousneuvottelut ja kauppa hoituvat turvallisesti DIAS-kauppana.
  • Myyjä ja ostaja allekirjoittavat kauppakirjan pankkitunnuksillaan, jolloin pankki saa valtuudet hoitaa tarvittavat maksut ja osakekirjan siirrot. Välittäjä hoitaa myynti-ilmoituksen verottajalle ja taloyhtiölle.
Rooma_kotiin_johtavalla_tiella_kasvi

DIGITAALINEN
ASUNTOKAUPPA

Digitaalinen asuntokauppa ei ole paikkaan tai aikaan sidottua. Kaupat voidaan hoitaa joustavasti, turvallisesti ja nopeasti. Asunnon myynti on entistä jouhevampaa.

DIGITAALINEN
MYYNTIPROSESSI

Koko asuntokauppaprosessi voidaan hoitaa myyntitoimeksiannosta kauppakirjan kirjoittamiseen vaivattomasti verkossa. Ilman ylimääräisiä kohtaamisia.

SÄHKÖISET
MYYNTITOIMEKSIANNOT

Toimeksiannon voit jättää sähköisesti välittäjää fyysisesti tapaamatta. Käymme arvioimassa ja kuvaamassa asuntosi, jonka jälkeen etsimme sille uuden omistajan.

OSTOTOIMEKSIANNOT JA OSTOTARJOUKSET

Meillä on laaja kirjo ostotoimeksiannoilla uutta kotia etsiviä, joten ostaja voi löytyä jo ennen kuin asuntosi laitetaan julkisesti myyntiin. Ostotarjouksen voi jättää  verkossa tai puhelimessa.

VIRTUAALISET
KOHDE-ESITTELYT

Virtuaalisen 360° kohde-esittelyn avulla kotia etsivä pääsee piipahtamaan asunnossasi digitaalisesti kaikessa rauhassa ja tutustumaan paikkoihin monipuolisesti.

ASUNTOJEN
VIDEOKUVAUKSET

Videokuvauksen avulla kiinnostuneet ostajat vierailevat kohteessa välittäjän mukana ja tutustuvat koko asuntoon kotoa käsin. Video saa kohteen heräämään eloon.

 


KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄT

Asuntosi myy aktiiviset välittäjämme, hyödyntäen tehokasta markkinointia, mieleenpainuvia kohdeilmoituksia ja koko välittäjätiimimme verkostoja.

Ollaan yhdessä kotiin johtavalla tiellä.

 

Kiinteistövälittäjät

OTA YHTEYTTÄ

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi