ASUNNON MYYNTITOIMEKSIANNOT TAMPEREELLA

ASIANTUNTEVAT KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄT APUNASI ASUNNON MYYNNISSÄ

Asunnon myynti on aina jännittävää, onhan kyse rakkaasta paikasta ja usein merkittävistä kauppasummista. Asuntoa myydessä kiinteistönvälittäjän valinnassa ovat puntarissa muun muassa välittäjän ammattitaito, aktiivisuus ja henkilökemia. On tärkeää, että asunnon myyntitoimeksianto annetaan kiinteistönvälittäjälle, joka edustaa asuntoasi tyylikkäästi ja johon voit myyjänä luottaa täysin.

Roomassa kaikki välittäjät ovat myytävän asunnon asialla – joten valitset kenet tahansa välittäjäksesi, saat kaikkien osaamisen käyttöösi. Tunnemme Tampereen ja Pirkanmaan asuntomarkkinat kuin omat taskumme, joten voit huoletta luottaa asunnon myyntitoimeksiannon Tampereen seudulla käsiimme. 

Tutustu meihin ja tilaa ilmainen arvio asunnon myyntiin, tai laita vaikka sähköpostia, niin otamme sinuun pian yhteyttä: toimisto@roomalkv.fi

KIINTEISTÖNVÄLITYKSEN PALVELUMME

Asuntokauppa ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua! Välittäjän ja digitaalisen kaupankäynnin avulla kaupat hoituvat joustavasti, turvallisesti ja nopeasti. Koko kauppa myyntitoimeksiannosta kauppakirjan kirjoittamiseen sujuu vaivattomasti myös verkossa.

Virtuaalisen 360° kohde-esittelyn sekä videokuvauksen avulla kotia etsivät pääsevät piipahtamaan asunnossa digitaalisesti kaikessa rauhassa ja tutustumaan paikkoihin uudesta perspektiivistä. Digitaaliset kohde-esittelyt saavat asunnon heräämään eloon.

Sovimme myytävän asunnon arviointikäynnin heti seuraavana päivänä arviopyynnöstä. Perehdymme alueeseen, markkinaan, keskimääräisiin myyntihintoihin, kiinteistöön sekä itse kohteen myyntivaltteihin ja potentiaaliin.
Uskomme tekemiseemme ja niin uskovat asiakkaammekin.  Jos kohdetta ei saada myytyä toimeksiannon aikana, emme veloita mitään. Kauppaa teemme hyvän välitystavan mukaan sekä myyjän että ostajan etua ajatellen.
Käytämme kohdemarkkinoinnissa monipuolisesti ja aktiivisesti niin digitaalista kuin printtimainontaa sekä sosiaalista mediaa. Kuvat ovat kohteen käyntikortti ja siksi palveluihimme sisältyy asunnon myyntistailaus  sekä ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat.

Välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio 3.600 € (sis.alv). Keskustele aiheesta lisää välittäjäsi kanssa kohteesi mahdolliset erityispiirteet huomioiden.

Järjestämme asuntonäyttöjä sekä yleisnäyttöinä että yksityisesittelyinä aina, kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tutustumaan myytävään asuntoon. Markkinat ovat nopeat, ja niin olemme mekin.

Erotumme kiinteistönvälityksen toimialassa vahvan juridisen osaamisen ja lakikokemuksen ansiosta. Voit tukeutua ammattitaitoomme myös vaikeammissa tapauksissa, kuten kuolinpesien, perikunnan tai edunvalvonnan alaisten asuntojen myynnissä.

KUOLINPESÄN KIINTEISTÖN MYYNTITOIMEKSIANTO

Kuolinpesän asunnon tai kiinteistön myynti on ainutkertainen tapahtuma, jota ei toivottavasti joudu perikunnan jäsenenä toimittamaan montaa kertaa. Prosessi voi vaikuttaa haastavalta useine dokumentteineen, joten ammattitaitoinen välittäjä voi olla suureksi avuksi vaikeana aikana.  

Roomassa on totuttu hoitamaan kuolinpesiin liittyviä asioita, jolloin prosessi on sinulle helpompi. Alkuun pääsee pelkällä puhelinsoitolla – mitään dokumentteja ei tarvitse olla valmiina. 

Miten asunnon myyntitoimeksianto etenee?

1. Arviokäynti

Kutsu meidät kotiisi maksuttomalle arviokäynnille. Arviokäynnillä tutustumme kohteen erityispiirteisiin sekä perehdymme alueeseen, markkinaan ja keskiarvoisiin myyntihintoihin, minkä pohjalta annamme sinulle arvion asunnon todennäköisestä myyntihinnasta. Arviokäynti on myös sinulle hyvä mahdollisuus tutustua mahdolliseen tulevaan kiinteistönvälittäjääsi sekä kysyä mieltäsi askarruttavia asioita asunnon myyntiprosessista. 

2. Sopimus myyntitoimeksiannosta

Mikäli päädyt valitsemaan meidän hoitamaan asuntosi myyntiä, teemme sopimuksen myyntitoimeksiannosta. Välityspalkkiomme on tyypillisesti 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta. Uskomme osaamiseemme: mikäli kohdetta ei saada myytyä sovitun myyntitoimeksiantojakson aikana, emme veloita sinulta mitään.

3. Myytävän asunnon markkinointi

Ensimmäinen askel asunnon myyntiin on sen markkinointi. Ammattilaisemme saapuvat ottamaan kohteestasi laadukkaat myyntikuvat markkinointia varten. Tarvittaessa voimme stailata asuntoa ennen kuvausta joko fyysisesti tai digitaalisesti. Markkinoimme asuntoa laajoissa verkostoissamme sekä monipuolisesti eri digikanavissa, kuten Etuovessa, Oikotiessä ja sosiaalisessa mediassa.

4. Asuntoesittelyt

Järjestämme myytävän asunnon esittelyjä niin avoimina yleisnäyttöinä kun yksityisnäyttöinä aina silloin, kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut. Esittelyt toteutetaan niin fyysisesti paikan päällä kuin tarpeen mukaan myös digitaalisesti.

5. Ostotarjousten käsittely

Käymme yhdessä kanssasi läpi ripeästi saadut ostotarjoukset. Hoidamme kaiken tarjousprosessiin liittyvän, joten sinun ei tarvitse kuin kertoa meille, hyväksytkö, hylkäätkö vai esitätkö vastatarjouksen.

6. Asuntokaupat

Kun olet hyväksynyt mieleisesti tarjouksen, hoidamme myös kaikki asuntokauppoihin liittyvän dokumentaatiot ja lakiprosessit puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan kirjoittaa nimesi kauppakirjaan ja sopia ostajan kanssa avainten luovutuksesta.

KUTSU MEIDÄT ASUNNON MYYNNIN ARVIOKÄYNNILLE

Kun pyydät arviokäynnin asuntoosi tai kiinteistöösi, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä ja sovimme sinulle sopivan arvioajankohdan.
Markkinat ovat nopeat ja niin olemme mekin.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MEISTÄ SANOTTUA

KOTEJA MYYNNISSÄ

Rooma LKV:lle tulee kuukausittain noin 40 uutta asuntojen ja kiinteistöjen myyntitoimeksiantoa. Onko sinun uusi kotisi näiden joukossa? Tutustu kohteisiin ja tilaa henkilökohtainen esittely.  

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi