Asunnon myyntitoimeksianto

Asiantuntevat kiinteistövälittäjät apunasi asunnon myynnissä

Asunnon myynti on aina jännittävää, onhan kyse rakkaasta paikasta ja usein merkittävistä kauppasummista. Asuntoa myydessä kiinteistönvälittäjän valinnassa ovat puntarissa muun muassa välittäjän ammattitaito, aktiivisuus ja henkilökemia. On tärkeää, että asunnon myyntitoimeksianto annetaan kiinteistönvälittäjälle, joka edustaa asuntoasi tyylikkäästi ja johon voit myyjänä luottaa täysin.

Roomassa kaikki välittäjät ovat myytävän asunnon asialla – joten valitset kenet tahansa välittäjäksesi, saat kaikkien osaamisen käyttöösi. Tunnemme Tampereen ja Pirkanmaan asuntomarkkinat kuin omat taskumme, joten voit huoletta luottaa asunnon myyntitoimeksiannon Tampereen seudulla käsiimme. 

Tutustu meihin ja tilaa ilmainen arvio asunnon myyntiin, tai laita vaikka sähköpostia, niin otamme sinuun pian yhteyttä: toimisto@roomalkv.fi

KIINTEISTÖNVÄLITYKSEN PALVELUMME

DIGITAALINEN ASUNTOKAUPPA

Asuntokauppa ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua! Välittäjän ja digitaalisen kaupankäynnin avulla kaupat hoituvat joustavasti, turvallisesti ja nopeasti. Koko kauppa myyntitoimeksiannosta kauppakirjan kirjoittamiseen sujuu vaivattomasti myös verkossa.

KOHDE-ESITTELYT KOTISOHVALLA

Virtuaalisen 360° kohde-esittelyn sekä videokuvauksen avulla kotia etsivät pääsevät piipahtamaan asunnossa digitaalisesti kaikessa rauhassa ja tutustumaan paikkoihin uudesta perspektiivistä. Digitaaliset kohde-esittelyt saavat asunnon heräämään eloon.

MAKSUTON ARVIO

Sovimme myytävän asunnon arviointikäynnin heti seuraavana päivänä arviopyynnöstä. Perehdymme alueeseen, markkinaan, keskimääräisiin myyntihintoihin, kiinteistöön sekä itse kohteen myyntivaltteihin ja potentiaaliin.

EI KULUJA ILMAN ASUNTOKAUPPAA

Uskomme tekemiseemme ja niin uskovat asiakkaammekin.  Jos kohdetta ei saada myytyä toimeksiannon aikana, emme veloita mitään. Kauppaa teemme hyvän välitystavan mukaan sekä myyjän että ostajan etua ajatellen.

ASUNNON MARKKINOINTI

Käytämme kohdemarkkinoinnissa monipuolisesti ja aktiivisesti niin digitaalista kuin printtimainontaa sekä sosiaalista mediaa. Kuvat ovat kohteen käyntikortti ja siksi palveluihimme sisältyy asunnon myyntistailaus  sekä ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat.

VÄLITYSPALKKIO

Välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio 3.000 €. Keskustele aiheesta lisää välittäjäsi kanssa kohteesi mahdolliset erityispiirteet huomioiden.

KOHDE-ESITTELY

Järjestämme asuntonäyttöjä sekä yleisnäyttöinä että yksityisesittelyinä aina, kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tutustumaan myytävään asuntoon. Markkinat ovat nopeat, ja niin olemme mekin.

JURIDINEN NEUVONTA

Erotumme kiinteistönvälityksen toimialassa vahvan juridisen osaamisen ja lakikokemuksen ansiosta. Voit tukeutua ammattitaitoomme myös vaikeammissa tapauksissa, kuten kuolinpesien, perikunnan tai edunvalvonnan alaisten asuntojen myynnissä.

KUOLINPESÄN kiinteistön MYYNTItoimeksianto

Kuolinpesän asunnon tai kiinteistön myynti on ainutkertainen tapahtuma, jota ei toivottavasti joudu perikunnan jäsenenä toimittamaan montaa kertaa. Prosessi voi vaikuttaa haastavalta useine dokumentteineen, joten ammattitaitoinen välittäjä voi olla suureksi avuksi vaikeana aikana.  

Roomassa on totuttu hoitamaan kuolinpesiin liittyviä asioita, jolloin prosessi on sinulle helpompi. Alkuun pääsee pelkällä puhelinsoitolla – mitään dokumentteja ei tarvitse olla valmiina. 

KUTSU MEIDÄT ASUNNON MYYNNIN ARVIOKÄYNNILLE

Kun pyydät arviokäynnin asuntoosi tai kiinteistöösi, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä ja sovimme sinulle sopivan arvioajankohdan.
Markkinat ovat nopeat ja niin olemme mekin.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

MEISTÄ SANOTTUA

KOTEJA MYYNNISSÄ

Rooma LKV:lle tulee kuukausittain noin 40 uutta asuntojen ja kiinteistöjen myyntitoimeksiantoa. Onko sinun uusi kotisi näiden joukossa? Tutustu kohteisiin ja tilaa henkilökohtainen esittely.  

Rooma LKV