Rooma LKV on myös asuntosijoittamisen kumppani

Tiimimme pitkä kokemus kiinteistöalalta ja asuntosijoittamisesta sekä erinomainen paikallistuntemus tekevät meistä ammattitaitoisen kumppanin myös asuntosijoittajalle. Autamme sinua löytämään potentiaalisia uusia sijoituskohteita sekä huolehtimaan nykyisistä sijoituskohteistasi varmistaen vaivattoman ja tuottoisan asuntosijoittamisen.

Haussa uusi sijoituskohde?

Mikäli suunnitelmissasi on uuden sijoitusasunnon osto, anna meidän auttaa. Etsimme sijoitusstrategiaasi sopivia kohteita ja neuvomme sinua asuntojen hankintaan liittyvissä asioissa.

Vuokravälitys helpottaa asuntosijoittajan arkea

Sijoituasuntojen vuokraaminen tuo asuntosijoittajalle säännöllistä tulovirtaa, minkä vuoksi vuokrattavien sijoitusasuntojen hankinta onkin monen sijoittajan suosima strategia. Vuokravälityspalvelumme ja kokonaisvaltaisen RENT A ROOMA -huolenpitosopimuksemme avulla sijoitusasuntosi vuokraaminen hoituu kuin itsestään.

Voittoa asuntokaupoilla

Perustuuko sijoitusstrategiasi asuntojen myyntivoittoihin tai haluatko vapauttaa pääomaasi? Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme hoitavat puolestasi koko asunnon myyntiprosessin kohteen stailauksesta ja kuvauksesta aktiiviseen markkinointiin aina kauppakirjojen solmimiseen saakka.

Rooman asiakkaana saat enemmän

Rooman asiakkaana saat käyttöösi paitsi koko välitystiimimme ammattitaidon, myös monipuolisen valikoiman nykyaikaisia keinoja vaivattomaan ja tuottoisaan asuntosijoittamiseen.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi!