OSTOTOIMEKSIANTO TAMPERE

Mutkaton tie unelmiesi kotiin

Kerro meille uuden kotisi tärkeimmät kriteerit: sijainti, koko, tyyli, maksimihinta – tai juuri tietty taloyhtiö.  Ostotoimeksiannossa sinä määrität kohteen ja me etsimme sen sinulle. 

Löydettyämme toiveidesi mukaisen asunnon olemme sinuun yhteydessä ja käymme tutustumassa kohteeseen. Hoidamme kaiken alusta loppuun aina kaupantekoon asti. Erotuksena normaaliin myyntitoimeksiantoon ostotoimeksiannossa ostaja maksaa välityspalkkion.

Unelmiesi asunnon löytämiseksi meillä on käytössämme erittäin laajat asiakaskontaktit ja erinomaiset markkinointityökalut. Sen lisäksi vaihdamme päivittäin välittäjiemme kesken valtavan määrän tietoa vapautuvista ja myyntiin tulevista asunnoista, joten todennäköisyys juuri sinun asuntosi löytymiseen kasvaa merkittävästi verrattuna perinteisiin asuntomarkkinoihin.  

OSTOTOIMEKSIANTO ON SINULLE:

STRESSITÖNTÄ

         Kaikki asunnon löytämiseen ja ostamiseen liittyvät asiat ovat ammattilaisen hoidettavana. Sinun tarvitsee vain miettiä mitä haluat.

YKSILÖLLISTÄ

       Kohde etsitään juuri sinun antamiesi kriteereiden mukaan kaikkia kontaktejamme hyödyntäen. Näin löydetään parhaiten juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

HELPPOA

         Ostotoimeksiannon kautta löydetyt kohteet eivät yleensä ole ehtineet markkinoille myyntiin, joten et joudu tarjouskilpailuun muiden ostajaehdokkaiden kanssa.

RISKITÖNTÄ

 Ostotoimeksianto ei sido sinua: voit siis tehdä kaupat myös muuta kautta löytämästäsi kohteesta. Peruspilarimme ”ei kuluja ilman kauppaa” toteutuu siis myös ostotoimeksiantojen kohdalla. 

 

Asiakkaamme etsii

Kohde:OMAKOTITALO
Koko:Hyväkuntoinen okt Toijalasta, hinta max. 200 000
Sijainti:Toijala
Välittäjä:Minna Alahäivälä, 050 446 0078
Kohde:OMAKOTITALO
Koko:2000-luvun paritalo tai okt, 120-200 m2
Sijainti:Vatiala ja lähiaueet
Välittäjä:Minna Alahäivälä, 050 446 0078
Kohde:OMAKOTITALO
Koko:100-300 m2
Sijainti:Käpylä, Petsamo
Välittäjä:Santtu Suominen, 050 446 0076

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi