Asunnon markkinointi

Laadukas markkinointi vaikuttaa merkittävästi kohteen myyntiajan pituuteen sekä lopulliseen kauppahintaan. Rooman asiakkaana asunnon markkinointi hoidetaan käyttämällä monipuolisesti ja aktiivisesti niin digitaalista kuin printtimainontaa sekä sosiaalista mediaa.

Massasta erottuminen on avain onnistuneisiin kauppoihin

Asunnon myynti-ilmoitus hukkuu helposti satojen samankaltaisten joukkoon. Siksi asunnon myynnissä myös kohteen aktiivinen ja monipuolinen markkinointi on tärkeää.

Asunnon markkinointi alkaa kohteen kuvista, jotka toimivat ikään kuin käyntikorttina. Siksi palveluihimme sisältyy asunnon stailaus ja asunnon kuvaaminen ammattivalokuvaajan toimesta. Kalustettu asunto stailataan tietenkin paikan päällä, mutta tyhjillään olevalle kohteelle voimme toteuttaa myös digistailauksen.

Houkutteleville myyntikuville pitää tietenkin saada myös yleisöä. Markkinoimmekin asiakkaidemme myytäviä kohteita monipuolisesti ja aktiivisesti muun muassa:

  • Etuovessa ja Oikotiellä
  • Sosiaalisessa mediassa
  • Printtimainonnalla

Rooman asiakkaana saat enemmän

Rooman asiakkaana saat käyttöösi paitsi koko välitystiimimme ammattitaidon, myös monipuolisen valikoiman nykyaikaisia keinoja asunnon myyntiin.

Hoidamme puolestasi tarpeidesi mukaan niin asunnon stailauksen ja kuvauksen, markkinoinnin ja esittelyn, kuin kaupanteon paperityöt.