Kiinteistönvälityksen hinta Rooma LKV:llä

Me roomalaiset uskomme tekemiseemme ja niin uskovat asiakkaammekin. Toimeksiantomme hinnoitellaan aina ennakoitavasti ja jos kohdetta ei saada myytyä toimeksiannon aikana, emme veloita mitään.

Kiinteistönvälittäjän palkkio

Myyntitoimeksiantojen välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio 3 000 €. Ostotoimeksiannossa kohteen välityspalkkion maksaa kohteen ostaja. 

Voit aina keskustella oman välittäjäsi kanssa tarkemmin hinnoittelusta kohteesi erityispiirteet ja tarpeesi huomioiden. Kauppaa teemme hyvän välitystavan mukaan sekä myyjän että ostajan etua ajatellen.

Ota rohkeasti yhtettä ja kerro meille tarpeistasi, niin annamme sinulle yksilöllisen tarjouksen myytävän kohteesi välityksestä tai juuri sinulle sopivan kohteen etsimisestä!

Rooman asiakkaana saat enemmän

Rooman asiakkaana saat käyttöösi paitsi koko välitystiimimme ammattitaidon, myös monipuolisen valikoiman nykyaikaisia keinoja asunnon myyntiin.

Hoidamme puolestasi tarpeidesi mukaan niin asunnon stailauksen ja kuvauksen, markkinoinnin ja esittelyn, kuin kaupanteon paperityöt.