Virtuaalinen asuntoesittely

Tiesitkö, että asuntoesittelyt voidaan tänä päivänä toteuttaa myös täysin virtuaalisesti? 360° asuntoesittely toteutetaan tyypillisesti niin korkealaatuisten valokuvien ja videokuvan yhdistelmällä. Asiakkaanamme voit tarjota potentiaalisille ostajille mahdollisuuden tutustua myytävään kohteeseesi helposti kotisohvalta käsin!

Virtuaalinen asuntoesittely lisää kohteen kiinnostavuutta

Virtuaalinen 360° asuntoesittely on erinomainen keino esitellä myytävä asunto kiinnostuneille ostajille. Kattava ja laadukas asuntoesittely mahdollistaa asuntoon tutustumisen kaikessa rauhassa sopivassa välissä ja jopa täysin uudesta perpektiivistä.

Virtuaalisen esittelyn ansiosta potentiaalinen ostaja pääsee tutustumaan asuntoon ilman kalenterijärjestelyitä tai pitkiä ajomatkoja. Esimerkiksi asuntosijoittajat eivät välttämättä itse asu heitä kiinnostavalla paikkakunnalla, minkä vuoksi muuten kiinnostava kohde saatetaan ohittaa liian pitkän välimatkan vuoksi. Kun ostajat pääsevät tutustumaan kohteeseen kattavasti jo ennen varsinaista fyysistä asuntoesittelyä, asunnon myyntiaikakin usein lyhenee.

Asuntokaupat voidaan toteuttaa myös täysin digitaalisesti

Monet yhdistävät perinteisiin asuntokauppoihin erilaisia digitaalisia elementtejä, mutta asuntokaupat voidaan toteuttaa myös täysin digitaalisesti. Digitaalisen asuntokaupan avulla koko prosessi aina myyntitoimeksiannosta asuntoesittelyyn ja kauppakirjojen kirjoittamiseen voidaan hoitaa verkon välityksellä.

Rooman asiakkaana saat enemmän

Rooman asiakkaana saat käyttöösi paitsi koko välitystiimimme ammattitaidon, myös monipuolisen valikoiman nykyaikaisia keinoja asunnon myyntiin.

Hoidamme puolestasi tarpeidesi mukaan niin asunnon stailauksen ja kuvauksen, markkinoinnin ja esittelyn, kuin kaupanteon paperityöt.