VUOKRAVÄLITYS TAMPERE

Vuokraamisen megatrendi näkyy myös kiinteistömarkkinoilla ja vuokrattava sijoitusasunto voi olla kannattava investointi. 

Vuokravälityspalvelumme avulla hoidamme asunnon vuokraamisen prosessin alusta loppuun puolestasi niin, että sinulle löytyy luotettava, turvallinen vuokralainen ja saat kohteestasi oikean vuokrahinnan. 

Rooma LKV:n vuokravälittäjät ovat vuokramarkkinoihin vihkiytyneitä ammattilaisia, joilla kaikilla on omakohtaista kokemusta asuntosijoittamisesta. 

VUOKRAVÄLITYS JA HUOLENPITOSOPIMUS

Rooma LKV:n vuokravälityspalveluun sisältyy hinta-arvio vuokrasta, vuokrakohteen markkinointi, kohteen esittely, luottotietojen tarkistus, vuokrasopimuksen laatiminen ja asunnon luovutus.

Vuokrauksen välityspalkkio on 1 kk vuokraa vastaava summa + alv.

Halutessasi saat meiltä myös RENT A ROOMA -huolenpitosopimuksen, joka tarkoittaa, että hoidamme myös vuokrakohteen maksuliikenteen ja yhteydenpidon vuokralaiseen ilman, että sinun tulee lainkaan huolehtia vuokraukseen liittyvistä asioista. Katso tästä Tampereen alueen vuokrattavat asunnot.

Jos olet kiinnostunut vuokravälityksen palveluista, ole yhteydessä Hannaan ja lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Tarvitsetko vuokranvälityspalvelua? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Markkinat ovat nopeat ja niin olemme mekin.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KOTEJA MYYNNISSÄ

Rooma LKV:lle tulee kuukausittain noin 40 uutta asuntojen ja kiinteistöjen myyntitoimeksiantoa. Onko sinun uusi kotisi näiden joukossa? Tutustu kohteisiin ja tilaa henkilökohtainen esittely.

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi