VUOKRAVÄLITYS TAMPERE

Vuokraamisen megatrendi näkyy myös kiinteistömarkkinoilla ja vuokrattava sijoitusasunto voi olla kannattava investointi. 

Vuokravälityspalvelumme avulla hoidamme asunnon vuokraamisen prosessin alusta loppuun puolestasi niin, että sinulle löytyy luotettava, turvallinen vuokralainen ja saat kohteestasi oikean vuokrahinnan. 

Rooma LKV:n vuokravälittäjät ovat vuokramarkkinoihin vihkiytyneitä ammattilaisia, joilla kaikilla on omakohtaista kokemusta asuntosijoittamisesta. 

VUOKRAVÄLITYS JA HUOLENPITOSOPIMUS

Rooma LKV:n vuokravälityspalveluun sisältyy hinta-arvio vuokrasta, vuokrakohteen markkinointi, kohteen esittely, luottotietojen tarkistus, vuokrasopimuksen laatiminen ja asunnon luovutus.

Vuokrauksen välityspalkkio on 1 kk vuokraa vastaava summa + alv.

Halutessasi saat meiltä myös RENT A ROOMA -huolenpitosopimuksen, joka tarkoittaa, että hoidamme myös vuokrakohteen maksuliikenteen ja yhteydenpidon vuokralaiseen ilman, että sinun tulee lainkaan huolehtia vuokraukseen liittyvistä asioista. Katso tästä Tampereen alueen vuokrattavat asunnot.

Jos olet kiinnostunut vuokravälityksen palveluista, ole yhteydessä Hannaan ja lähetä meille viesti yhteydenottolomakkeen kautta.

MIKSI PALKATA VUOKRANVÄLITTÄJÄ?

1. Asiantuntemus ja kokemus

Vuokranvälittäjän palkkaaminen takaa, että saat käyttöösi ammattitaitoisen ja kokeneen asiantuntijan, joka tuntee vuokramarkkinat läpikotaisin. Rooma LKV:n vuokravälittäjillä on vankka kokemus ja ymmärrys siitä, mikä toimii parhaiten juuri Tampereen alueella. He osaavat hinnoitella asuntosi oikein ja löytää luotettavia vuokralaisia.

2. Ajan säästö

Asunnon vuokraaminen itse voi olla aikaa vievä prosessi, joka vaatii paljon työtä ja vaivaa. Vuokranvälittäjä hoitaa puolestasi kaikki vuokrausprosessin vaiheet, kuten markkinoinnin, esittelyt, luottotietojen tarkistukset, vuokrasopimuksen laatimisen ja asunnon luovutuksen. Näin voit keskittyä muihin asioihin ja jättää vuokrauksen ammattilaisten käsiin.

3. Laadukas markkinointi

Rooma LKV panostaa vuokrakohteiden markkinointiin ja käyttää monipuolisia markkinointikanavia varmistaakseen, että asuntosi saa mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Ammattilaisen tekemä markkinointi houkuttelee enemmän potentiaalisia vuokralaisia, mikä lisää mahdollisuuksia löytää nopeasti sopiva vuokralainen.

4. Turvallisuus ja luotettavuus

Vuokranvälittäjä huolehtii siitä, että vuokralaisen taustat ja luottotiedot tarkistetaan huolellisesti. Tämä vähentää riskiä ongelmatilanteiden syntymiseen ja varmistaa, että vuokralainen on luotettava ja kykenevä maksamaan vuokransa ajallaan. Lisäksi vuokranvälittäjä auttaa laatimaan juridisesti pätevän vuokrasopimuksen, joka suojaa sekä vuokranantajaa että vuokralaista.

5. Jatkuva tuki ja huolenpitosopimus

Rooma LKV tarjoaa myös mahdollisuuden RENT A ROOMA -huolenpitosopimuksen, joka kattaa vuokrakohteen maksuliikenteen ja yhteydenpidon vuokralaiseen. Tämä tarkoittaa, että vuokranantajana sinun ei tarvitse huolehtia vuokraukseen liittyvistä asioista lainkaan. Vuokranvälittäjä hoitaa kaiken puolestasi ja varmistaa, että vuokrasuhde sujuu mutkattomasti.

6. Oikea vuokrahinta

Ammattitaitoinen vuokranvälittäjä osaa arvioida asunnon vuokrahinnan oikein markkinatilanteen mukaan. Tämä auttaa maksimoimaan vuokratuoton ja vähentää riskiä, että asunto jää tyhjilleen liian korkean vuokrahinnan vuoksi. Oikein hinnoiteltu asunto houkuttelee enemmän potentiaalisia vuokralaisia ja vähentää vuokrauksen kestoa.

Vuokranvälittäjän palkkaaminen on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Rooma LKV:n avulla voit olla varma, että vuokrausprosessi sujuu vaivattomasti ja turvallisesti, ja saat asunnostasi parhaan mahdollisen tuoton.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa asuntosi vuokraus ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Yhteydenottolomakkeemme kautta voit helposti lähettää meille viestin ja aloittaa yhteistyön.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Tarvitsetko vuokranvälityspalvelua? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Markkinat ovat nopeat ja niin olemme mekin.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

KOTEJA MYYNNISSÄ

Rooma LKV:lle tulee kuukausittain noin 40 uutta asuntojen ja kiinteistöjen myyntitoimeksiantoa. Onko sinun uusi kotisi näiden joukossa? Tutustu kohteisiin ja tilaa henkilökohtainen esittely.

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi