PETRI VIENO
myyntineuvottelija

050 446 0022
petri.rasanen@roomalkv.fi

PETRI VIENO

Kauppaa olen tehnyt koko elämäni ja ensimmäinen hoitui jo alle kouluikäisenä: soitin naapurimme ovikelloa ja menin neuvottelemaan soutuveneen ostosta. Kiinteistöalalle tulin vuonna 2003 samalla, kun rakensin itselleni taloa. Asunnon ostaminen on yksi suurimpia päätöksiä elämässä ja haluankin omalta osaltani olla auttamassa tässä prosessissa. Jokainen päivä on mielestäni hyvä päivä myydä ja ostaa, sillä ihmisillä täytyy olla paikka missä asua.

Positiivisia puoliani ovat varmasti palveluhenkisyys, iloisuus ja huumorintaju. Hyvä välittäjä pystyy hoitamaan asuntokaupat ammattitaidolla alusta loppuun ja tietysti myynnillisellä otteella, jotta kaupat saadaan varmasti maaliin.

Oma kotini näyttää ja tuntuu nimenomaan Kodilta. Olen asunut elämässäni niin hirsi-, kivi- kuin rivi- ja kerrostaloissakin ja nykyinen asuntoni sijaitsee Länsi-Tampereella. Helsingistä 7 vuotta sitten muuttaneena oikean kaupunginosan löytäminen oli aluksi haastavaa, mutta nyt Tampere tuntuu kotikaupungiltani ja on vienyt sydämeni monimuotoisuudellaan.

Harrastuksiini kuuluu kuntosali sekä kesäisin veneily. Lähellä sydäntäni on myös matkailu: aina on kiva lähteä, mutta vielä mukavampi palata omaan kotiin.

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi