KIINTEISTÖVÄLITYS TAMPERE

Etsitkö kiinteistövälittäjää Tampereelta tai Pirkanmaalta? 

Rooma LKV on aidosti paikallinen välitystoimisto, joten tunnemme Tampereen seudun asuntomarkkinat kuin omat taskumme. Kiinteistövälitys Tampereella on todellakin meidän erikoisalaamme, ja tämä paikallistuntemus on yksi suurimmista vahvuuksistamme.

Uskomme asunnon myynnissä ahkeruuteen, emme sattumaan. Tamperelaiset kiinteistövälittäjämme ovat kokeneita kiinteistöalan ammattilaisia, joilla on hyvä paikallistuntemus ja vahvat verkostot.

Oletko myymässä asuntoasi Tampereella?

Tampere on kasvava ja kehittyvä kaupunki, joka houkuttelee jatkuvasti uusia asukkaita monipuolisilla mahdollisuuksillaan. Kaupunki on onnistunut kasvattamaan vetovoimaansa merkittävästi myös valtakunnallisesti, ja Tampereelle muutetaan työn, opiskeluiden ja elämänlaadun perässä kauempaakin Suomesta. Tämä jatkuva kasvu tekee Tampereesta erityisen houkuttelevan paikan asua ja työskennellä.

Tampereen kasvavasta vetovoimasta hyötyvät myös sen naapurikunnat, kuten Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi ja Kangasala. Nämä alueet kokevat samankaltaista kehitystä ja saavat osansa Tampereen positiivisesta vaikutuksesta, mikä puolestaan vilkastuttaa koko Pirkanmaan asuntomarkkinoita.

Tampereen vetovoimaisuus piristää Pirkanmaan asuntokauppaa, mutta asunnon myyntiä ei voi jättää sattuman varaan. Kiinteistövälitys Tampereen alueella vaatii aktiivisuutta ja ahkeruutta, ja me Rooma LKV:lla teemme työtämme ylpeydellä ja intohimolla. Emme jätä mitään asiakkaan hoidettavaksi, vaan hoidamme asunnon myynnin alusta loppuun varmistaen, että kaikki sujuu mahdollisimman jouhevasti.

Asunnon myynti Rooma LKV:n kanssa on helppoa ja vaivatonta. Tunnemme Tampereen seudun asuntomarkkinat perinpohjaisesti, ja meillä on asuntokaupasta vuosien kokemus. Jos siis etsit kiinteistövälittäjää Tampereelta, anna meidän auttaa! Olemme valmiina tekemään asuntokaupastasi sujuvan ja onnistuneen.

Kun pyydät meidät arviokäynnille, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä ja sovimme sopivan ajankohdan arviokäynnille. Markkinat ovat nopeat – niin olemme mekin. Tavoitteemme on varmistaa, että asuntosi myynti tapahtuu nopeasti ja parhaalla mahdollisella hinnalla. Valitse Rooma LKV ja koe kiinteistövälityksen huippuosaaminen Tampereella. Markkinat ovat nopeat – niin olemme mekin.

meiltä saat tampereen markkinatuntemuksen lisäksi:

  • maksuttoman arvion asuntosi myyntihinnasta
  • kokeneen, ammattitaitoisen ja aktiivisen kiinteistövälittäjän
  • tiimin, jossa jokainen välittäjä toimii yhdessä myytävän asunnon asialla
  • asunnon myyntistailauksen sekä ammattilaisen ottamat valokuvat ja videot
  • asunnon markkinoinnin monipuolisissa digi- ja printtikanavissa
  • asunnon esittelyn yleis- ja yksityisnäyttöinä
  • asuntokaupat nopeasti ja sujuvasti digitaalisena
  • tarvitsemasi neuvontapalvelut lakiasioissa
 
Välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio on 3 400 €. Maksat välityspalkkion ainoastaan asunnon myynnin toteuduttua – ei siis kuluja ilman kauppaa.

KIINTEISTÖNVÄLITYKSEN PALVELUMME

Asuntokauppa ei ole enää paikkaan tai aikaan sidottua! Välittäjän ja digitaalisen kaupankäynnin avulla kaupat hoituvat joustavasti, turvallisesti ja nopeasti. Koko kauppa myyntitoimeksiannosta kauppakirjan kirjoittamiseen sujuu vaivattomasti myös verkossa.

Virtuaalisen 360° kohde-esittelyn sekä videokuvauksen avulla kotia etsivät pääsevät piipahtamaan asunnossa digitaalisesti kaikessa rauhassa ja tutustumaan paikkoihin uudesta perspektiivistä. Digitaaliset kohde-esittelyt saavat asunnon heräämään eloon.

Sovimme myytävän asunnon arviointikäynnin heti seuraavana päivänä arviopyynnöstä. Perehdymme alueeseen, markkinaan, keskimääräisiin myyntihintoihin, kiinteistöön sekä itse kohteen myyntivaltteihin ja potentiaaliin.
Uskomme tekemiseemme ja niin uskovat asiakkaammekin.  Jos kohdetta ei saada myytyä toimeksiannon aikana, emme veloita mitään. Kauppaa teemme hyvän välitystavan mukaan sekä myyjän että ostajan etua ajatellen.
Käytämme kohdemarkkinoinnissa monipuolisesti ja aktiivisesti niin digitaalista kuin printtimainontaa sekä sosiaalista mediaa. Kuvat ovat kohteen käyntikortti ja siksi palveluihimme sisältyy asunnon myyntistailaus  sekä ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat.

Välityspalkkiomme on 3,72 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja vähimmäispalkkio 3.400 €. Keskustele aiheesta lisää välittäjäsi kanssa kohteesi mahdolliset erityispiirteet huomioiden.

Järjestämme asuntonäyttöjä sekä yleisnäyttöinä että yksityisesittelyinä aina, kun potentiaalinen ostaja on kiinnostunut tutustumaan myytävään asuntoon. Markkinat ovat nopeat, ja niin olemme mekin.

Erotumme kiinteistönvälityksen toimialassa vahvan juridisen osaamisen ja lakikokemuksen ansiosta. Voit tukeutua ammattitaitoomme myös vaikeammissa tapauksissa, kuten kuolinpesien, perikunnan tai edunvalvonnan alaisten asuntojen myynnissä.

MEISTÄ SANOTTUA

Kiinteistönvälitystä Ammattitaidolla Tampereella

Tampereella asunnon myynti vaatii paikallista tuntemusta, kokemusta ja ammattitaitoa. Rooma LKV tarjoaa kiinteistönvälitystä Tampereella juuri näillä periaatteilla. Meidän välittäjämme ovat alueen asiantuntijoita, jotka ymmärtävät Tampereen asuntomarkkinoiden erityispiirteet ja osaavat hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Jokainen kiinteistökauppa on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme yksilöllistä palvelua, joka perustuu tarkkaan analyysiin ja huolelliseen suunnitteluun. Me tunnemme Tampereen eri alueiden vetovoimatekijät ja markkinatilanteet, ja käytämme tätä tietoa löytääksemme juuri sinun asunnollesi oikean ostajan.

Uskomme, että jokainen asunto ansaitsee yksilöllisen lähestymistavan ja huolellisesti suunnitellun myyntistrategian. Palvelumme kattaa kaiken arvion tekemisestä markkinointiin ja loppuunsaattamiseen, jotta sinä voit luottaa siihen, että kotisi on osaavissa käsissä. Asuntokauppojen sujuvuus ja onnistuminen ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja siksi panostamme jokaiseen yksityiskohtaan. Valitse Rooma LKV – kiinteistönvälitystä ammattitaidolla ja paikallisella sydämellä Tampereella.

 

KUTSU MEIDÄT MAKSUTTOMALLE ARVIOKÄYNNILLE TAMPERE &PIRKANMAAN ALUEELLA

Kun pyydät arviokäynnin asuntoosi tai kiinteistöösi, otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana päivänä ja sovimme sinulle sopivan arvioajankohdan.
Markkinat ovat nopeat ja niin olemme mekin.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi Kannattaa Valita Rooma LKV Kiinteistönvälittäjäksi Tampereen Seudulla

Valitsemalla Rooma LKV:n kiinteistönvälittäjäksi Tampereen seudulla saat käyttöösi paikallisen asiantuntijuuden ja vuosien kokemuksen, jotka ovat avain onnistuneeseen asuntokauppaan.

Meidän tiimimme tuntee Tampereen ja sen lähikuntien asuntomarkkinat perusteellisesti, ja osaamme hyödyntää tätä tietoa löytääksemme juuri sinun asunnollesi oikeat ostajat nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme kattavan palvelupaketin, joka sisältää maksuttoman arvion, ammattimaiset valokuvat ja videot, monipuolisen markkinoinnin sekä henkilökohtaisen neuvonnan lakiasioissa. Sitoudumme tekemään työmme huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, varmistaen, että asuntosi myyntiprosessi on mahdollisimman sujuva ja stressitön.

Valitse Rooma LKV, kun haluat varmistaa asuntosi myynnin parhaan mahdollisen lopputuloksen Tampereen seudulla.

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi