MINNA ALAHÄIVÄLÄ
Myyntineuvottelija

050 446 0078
minna.alahaivala@roomalkv.fi

MINNA ALAHÄIVÄLÄ

Päädyin kiinteistöalalle vahvan myynti- ja asiakaspalvelutaustani ansiosta. Alassa viehättää työn henkilökohtaisuus, jossa jokainen asiakas on uniikki yksilönsä.

Oman kodin myynti ja osto ovat elämässä suuria tapahtumia. Päätökset kodin myymisessä ja ostossa eivät välttämättä aina ole helppoja, mutta yhteistyö välittäjän kanssa pitää olla. Hyvä kiinteistönvälittäjä kuuntelee ja on rehellinen. Luottamus osapuolten välillä on avaintekijä isojen päätösten ollessa kyseessä.

Asiakkaat kiittävät minua rehellisyydestä, huumorintajusta ja tavastani viedä aloittamani asiat kunnialla loppuun asti. Tahdon, että jokainen osapuoli voi tyytyväisenä hymyillä, kun on aika istua kauppapöydän ääreen.

Lähes 20 vuoden hevosharrastamisen jälkeen kauramoottorit vaihtuivat toisiin moottoreihin, ja nykyään moottoripyöräily ja autourheilu ovat lähellä sydäntä, vastapainona adrenaliinille panostan myös paljon muotiin. Oma koti on minulle turvasatama, jossa mieli rauhoittuu ja sydän viihtyy. Koti on minulle tärkeä voimavara, josta saa haettua voimaa elämän haasteisiin.

Rooma LKV