MILLA GRÖNSTRAND

Koti on meille jokaiselle tärkeä paikka, joten asunnonvaihto herättää aina paljon tunteita. Haluan olla osaltani auttamassa sinua tässä prosessissa. Minulla on vankka kokemus asuntojen vuokravälityksestä mutta tarjotakseni kokonaisvaltaisempaa palvelua asiakkailleni päätin siirtyä myös myynnin puolelle. 

Olen ollut vuosia erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutöissä ja palkitsevaa siinä on ollut tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat solmineet pitkäaikaisempia asiakassuhteita löydettyämme juuri heille oikeanlaisen ratkaisun. Vahvuuksiani on rento asenne, huumorintaju, pohjalainen sisu ja jokaisen asiakkaan aito kuunteleminen. Koen, että tässä työssä nämä pääsevät hyvin oikeuksiinsa. 

Omassa kodissani pidän vaaleista luonnonsävyistä ja erilaisista materiaaleista. Haluan luoda sisustuksella eri vuodenaikoina erilaista fiilistä ja rakastan kaikenlaista entisöintiä. Minulle on tärkeää, että kodissani näkyy oma kädenjälki ja persoonallisuus. Harrastuksiini kuuluu valokuvaus, kuntosali ja leivonta. Maalta kaupunkiin muutettuani tärkeäksi on osoittautunut myös luonnossa liikkuminen ja rauhoittuminen.

Rooma LKV