Myyntisihteeri Milla Grönstrandt Rooma LKV

MILLA GRÖNSTRAND
Myyntisihteeri – Vuokraus

MILLA GRÖNSTRAND

Kiinteistönvälitysala kiinnostaa erityisesti siksi, että olen ollut aina kiinnostunut erilaisista asumisratkaisuista, sisustuksesta ja remontoinnista. Ollessani töissä Asuntomessuilla ala alkoi kiinnostaa entistä enemmän sen laajuuden vuoksi.

Olen ollut vuosia erilaisissa myynti- ja asiakaspalvelutöissä ja palkitsevaa siinä on ollut tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat solmineet pitkäaikaisempia asiakassuhteita löydettyämme juuri heille oikeanlaisen ratkaisun. Vahvuuksiani on rento asenne, huumorintaju ja jokaisen asiakkaan aito kuunteleminen. Koen, että tässä työssä nämä pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

Omassa kodissani pidän vaaleista luonnonsävyistä ja erilaisista materiaaleista. Haluan luoda sisustuksella eri vuodenaikoina erilaista fiilistä ja rakastan kaikenlaista entisöintiä. Minulle on tärkeää, että kodissani näkyy oma kädenjälki ja persoonallisuus. Harrastuksiini kuuluu bloggaaminen, valokuvaus, kuntosali ja leivonta. Maalta kaupunkiin muutettuani tärkeäksi on osoittautunut myös luonnossa liikkuminen ja rauhoittuminen.

Rooma LKV