MILLA GRÖNSTRAND
Myyntineuvottelija & vuokraus

MILLA GRÖNSTRAND

Koti on meille jokaiselle tärkeä paikka, joten asunnonvaihto herättää aina paljon tunteita. Haluan olla osaltani auttamassa sinua tässä prosessissa. Tärkeintä työssäni on jokaisen asiakkaan aito kuunteleminen, rehellisyys ja keskinäinen luottamus. Saavutetaan siis asuntounelmat yhdessä tiiminä.

Vuosien varrella olen kartuttanut vankkaa kokemusta erilaisista myyntitöistä ja palkitsevaa siinä on ollut tyytyväiset asiakkaat, jotka ovat solmineet pitkäaikaisempia asiakassuhteita löydettyämme juuri heille oikeanlaisen ratkaisun.  Roomalla olen työskennellyt vuodesta 2019 vuokrauksen ja myynnin parissa. Vahvuuksiani ovat huumorintaju, tehokkuus ja pohjalainen sisu. Koen, että tässä työssä nämä pääsevät hyvin oikeuksiinsa.

Omassa kodissani pidän vaaleista luonnonsävyistä ja erilaisista materiaaleista.  Minulle on tärkeää, että kodissani näkyy oma kädenjälki ja persoonallisuus. Harrastuksiini kuuluu valokuvaus, kuntosali ja sijoituskirjojen lukeminen. Maalta kaupunkiin muutettuani tärkeäksi on osoittautunut myös luonnossa liikkuminen ja rauhoittuminen. 

Rooma LKV

Tampellan esplanadi 6
010 424 1100
toimisto@roomalkv.fi